zondag 14 februari 2016

13 dingen die ik ooit nog wil doen

Iedereen heeft wel een paar dingen die je gedaan wil hebben voordat je doodgaat, of die in ieder geval op je wishlist staan. Ik heb de mijne even op een rijtje gezet:

In het buitenland studeren
Op dit moment doe ik de opleiding mediavormgeving. Daarna wil ik graag een hbo studie gaan doen en dan het liefst in het buitenland. Het lijkt me echt geweldig om tijdens het studeren, ook meer te weten te komen over een land. En dan het liefst wel een warm en zonnig land.

Goed op hakken kunnen lopen
Ik vind het altijd zo mooi als ik zie dat meiden of vrouwen gewoon een casual outfit rocken met een paar mooie hakken. Gewoon een simpele jeans met hakken. Love it. Het is dan alleen wel handig als je er op kan lopen… Nog even oefenen dus!


De wereld ontdekken
Iedereen groeit natuurlijk op in zijn eigen cultuur, land en omgeving. Ik zie het een beetje als een doos. Stel je voor dat het land of de omgeving waar je woont en bent opgegroeid een doos is. Denk je wel eens na over wat er buiten die doos allemaal is? Ik wel, en ik zou dat super graag willen zien!

      Een groot feest geven
      Al is het mijn bruiloft of verjaardag die groots uitgepakt wordt. Ik wil een keer een super groot feest geven!

      Een gezin stichten
Al sinds kleins af aan wil ik moeder worden. Ik hou heel erg veel van kinderen en het lijkt me dan ook echt prachtig om je eigen kinderen op de wereld te zetten samen met de persoon waar je heel veel van houd.

Visagie opleiding doen
Make-up en alles wat daarmee te maken heeft is echt een passie van mij. Als ik later een goedlopende baan heb, wil ik daarnaast visagie klussen gaan doen. Bruidjes, modellen…

Unlimited winkelen
Ik denk dat de meeste meiden het wel met me eens zijn als ik zeg dat ik van shoppen houd! Wat zou er dan mooier zijn, dan unlimited winkelen? Gewoon kunnen pakken wat je wil? Ik wil het!

Een Labradoodle kopen
Ik hou heel erg van dieren maar er is alleen 1 probleempje.. ik ben allergisch voor alle dieren met haren. Een Labradoodle is een anti-allergische hond. Het is een kruising tussen een poedel en een labrador. Het is zo schattig! Het liefst wil ik dan een chocolade bruine.Roadtrippen in Amerika
Ik heb net al wat genoemd over de wereld ontdekken. Als ik dan mocht kiezen bij welk gedeelte ik zou beginnen, dan zou dat sowieso Amerika zijn!

      Weer dansen
3 Jaar geleden ben ik gestopt met dansen wegens omstandigheden. Sindsdien mis ik het super erg. Ik heb hiphop gedaan, maar ook streetdance en ballet. Ooit wil ik weer super hard en veel trainen, en weer op hoog niveau komen.

Op wintersport
Bij een vakantie denk ik aan zon, zee, en strand. Het tegenovergestelde lijkt me ook wel erg gaaf. Lekker skiën en snowboarden van de pistes, het lijkt me geweldig. Ik ben nog nooit geweest, maar ooit hoop ik dit punt van mijn lijstje te kunnen strepen.

Droomhuis creëren
Stel je toch voor, dat je een huis kan ontwerpen, helemaal naar jouw zin en eigen smaak? Wow.. ik twijfel of ik dit ooit ga doen, maar “never say never”.

Op vakantie met vrienden.
Met vrienden is het altijd gezellig. Ik lig altijd helemaal dubbel en ik heb vaak de slappe lach. Met hun zou ik zeker wel een keer op vakantie willen naar een feesteiland. Ibiza ofzo? Who’s in?


Dit was mijn lijstje. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en misschien zelfs wel inspiratie uit op hebben gedaan. Er zullen misschien wel punten zijn die niet zullen gebeurden of misschien gebeuren ze allemaal wel? Ik kan niet in de toekomst kijken, maar ik vond het in ieder geval leuk om te schrijven. Zijn er dingen die overheen komen met jouw lijstje? En wat zou je toevoegen?

XO,


-S-

3 opmerkingen:

 1. ik kan het niet geloven dat je op 14 februari voor het laatst hebt geblogd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ik wil gvd NU een nieuwe post!!!!!!!!! NU

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het valt mij wel een beetje tegen dat je 14 februari voor het laatst een blog hebt geplaatst...
  Ik wil graag meer...
  veel meer...
  ik kijk elke dag, alleen dan ben ik weer teleurgesteld omdat er niks op staat....
  plss Shannon, ik wil weer wat van je blog zien...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hier ben ik het 100% mee eens....
   het slaat echt nergens op!!!! !! >:(
   elke dag kijk ik en staat er NIKS op!!!!!!!!!!!
   en als ik dan kijk en er niks op staat.....barst ik in tranen uit :(
   plssss shannon ik heb je nodig

   Verwijderen